Lugburz lager focaccia etter hukommelsen

"Jammen for faen da!"

Jeg vet ikke om det er min henrykthet over min nyinnkjpte kjkkenmaskin, et koffeinindusert overmot, eller det faktum at jeg fremdeles ikke har ftt stappet inn en ny kontaktlinse etter den forriga falt ut i forgrs, og dermed er litt svimmel, men mine kokkeleringsegenskaper nrmer seg faretruende nivet "apebsj" til tider. Da var katta ute av sekken, jeg har ftt meg en kjempeflott Kenwood kjkkenmaskin! Den i sigende yeblikk vrt prvd to ganger. I dag tidlig, og n nettopp.

Jeg vknet opp p morgenkvisten, sola skinner, og fuglene hadde nok kvitret hadde de ikke vrt ihjelfrosset, og jeg tenker jeg skal starte dagen med et glass hjemmelaget juice! Jeg ser i kjleskapet, og finner en velskapt og frisk honningmelon (red. amn. det var ikke en honningmelon. Det lignet ikke en gang. Men jeg vet ikke hva det var, s i hjertet mitt vil det alltid vre en honningmelon). Jeg finner ikke noe mer... Men honningmelonjuice kan jo vre godt. Jeg hakker den i smbiter, dytter ned i kjkkenmaskinen, og trykker start. Det skjer fryktelig lite, og jeg skjnner kjapt at jeg trenger materie i aggregattilstanden "flytende" for sette i gang den fysikalse reaksjonen som skal danne juice. Min frste tanke var bruke appelsinjuice (jeg vet, litt juks bruke juice som basis for lage juice...), men det fantes ikke her i huset. Da bruker vi det neste beste, vann.

Vannet blir helt i, og WROOOOOOM! Jeg finner utav at lokket til ha over glasskolben ikke fulgte med bare for tull, stopper mixeren, setter p lokket, starter opp mixeren, trker melon av kjkkenskapene, og p et yeblikk s str det frisk fersk livgivende juice p bordet foran meg. Jeg heller opp i favoritt-melonjuiceglasset mitt, tar en stooor slurk oooog.blrgh det smakte vann som noen har mistet en selvdd melon i. Hvorfor skal ting smake s vondt hvis man bruker vann som basis? Fy balle. Jeg fr ikke smaken ut av munnen miiiin -_-. Iiiiiirgh.

S begynner man p focacciaen, som skal bakes etter hukommelsen. For gjre en lang, og desperat kjkkenhistorie kort: Deigen virker ikke... Den er defekt! Kan hende gjren ble blandet inn litt for sent, men en staut norsk deig burde tle spass. I skrivende stund s kom jeg p at jeg har glemt salt... og olivenolje. Hvor galt kan det g. Hmmm, jeg glemte krydderet ogs... Uansett! Ikke krise, dette kan fikses fr steking. Fr ta turen innom kjkkenet og se om faenskapet faktisk hever.



En av disse deigene er mine, Gjett hvilken! Ja, helt korrekt, det er den verste!



Jeg ly. Det er den nederste. Saaataaaan!

5 kommentarer

Det rde Legohuset

03.05.2013 kl.15:25

*fnis* Det fles litt godt vite at det i hvert fall er n ting jeg (enn s lenge) kan bedre enn deg: Baking! :D

Lugburz

03.05.2013 kl.15:26

Det rde Legohuset: N begynner du fostre den samme mentaliteten som dama noen ganger besitter ;p.

Det rde Legohuset

03.05.2013 kl.15:41

Mwahahahhaahh!

Margaretha

03.05.2013 kl.17:41

Ahahahahaha!!! Jeg dauer av disse blogginnleggene dine!

*LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER*

Tristeste deigen i historien! AAAHAAAHAAAAA :D :D :D :D

Lugburz

03.05.2013 kl.18:16

Margaretha: *gjre en liten dans* Din kommentar er dypt verdsatt!

Jeg m forreste f legge til at den grelle deigen faktisk tok en helomvending under stekingen, og gikk gjennom en metamorfose over til noe vakkert og velsmakende! Jeg ble faktisk s satt ut at alt ble spist opp fr jeg rakk innhente fotobevis -_-.

Skriv en ny kommentar

Lugburz

Lugburz

28, Lyngdal

En person fra srlandet som er delt mellom sine to lidenskaper, r primitiv natur, og sitt hyteknologiske fort hjemme. Heldigvis har man tidsfordriv som kombinerer det beste fra begge verdener, slik som geocaching og fotografering!

Kategorier

Arkiv

hits