Horoskopet mitt i går (vekten)

"Den 13. bør du være forsiktig på den måten at du ikke går rundt og ser verdenen gjennom rosenrøde briller.".


Åja. Null problem. Jeg hadde ikke de rosenrøde brillene på meg uansett.Jeg mener,  vi lever korte bedritne liv, på en døende bedriten planet, og det eneste vi kan gjøre er å prøve å holde oss i live, samtidig som vi prøver å forsinke ødeleggelsen av våres hjem, jorden. Noe som selvfølgelig er nyttesløst. Vi kommer alle til å dø uansett, og før eller siden kommer sola til å svelle, og sluke hele jorden, og totalt ødeleggelse er over oss. Da er alt slutt, for alltid. Med mindre de kristne, muslimene, eller jødene har rett. Da kan jeg se frem til å bli torturert på de verst tenkelige måter i et brennende helvete skapt av den personen som elsker meg mest, og der blir jeg værende resten av hele den uendelige evigheten.

"Mottoet ditt denne perioden er REALISME", jepp, jeg er realistisk...

 

Jeg liker horoskop :p.YEAH!

3 kommentarer

Lithanna

14.05.2013 kl.13:52

Horiskop...Vet ikke om jeg liker det eller ikke. De stemmer aldri likevel når de varsler noe godt :p

Lugburz

14.05.2013 kl.13:58

Lithanna: Jeg er ganske sikker på at de ikke stemmer ;). Men det hadde vært ganske fasinerende hvis det bare fantes 12 forskjellige typer mennesker på jorden, og 500 millionene deler den samme sjebnen hver dag/uke/måned, og man kan se inn i fremtiden ved å kjøpe et ukeblad for kvinner xD.

Lithanna

14.05.2013 kl.14:10

Hahahhaa, hadde ivertfall vært intressangt XD

Skriv en ny kommentar

Lugburz

Lugburz

28, Lyngdal

En person fra sørlandet som er delt mellom sine to lidenskaper, rå primitiv natur, og sitt høyteknologiske fort hjemme. Heldigvis har man tidsfordriv som kombinerer det beste fra begge verdener, slik som geocaching og fotografering!

Kategorier

Arkiv

hits