Ting som er sykt irriterende nr: 27, "Du drepte faren min"

Jeg vil si at jeg er en relativt bekymringsfri sjel, og de gangene livet lugger litt ekstra så ordner det seg som regel. Men det er noen situasjoner som er sykt irriterende, og fort kan ødelegge en ellers idyllisk dag som skulle nytes med eventyr og softis.

En typisk ting som er helt vanvittig plagsomt er for eksempel den gangen jeg satt på en mørk, brun pub, nøt en enda mørkere øl, og lot meg innhylles i tobakkslukten som hang i veggene fra når det var lov å røyke på utesteder. Det så ut til å bli en bra kveld. I øyekroken la jeg merke til en liten skapning, en mann i 30-årene, delvis skjult av skyggene i det mest illeluktende hjørnet av utestedet. Han stirret på meg med små svarte stikkende øyne, og hans ansiktsutrykk minnet om selveste Judgde Dredd som nettopp har spist en skikkelig sur sitron.

Forestill deg dette, og gang med 1000 + en sitron

Jeg ignorerte personen etter beste evne, men til slutt begynte dette mennesket å bevege seg mot meg. Helveteeee, jeg ville bare drikke øl i fred. Sosialisere med nye mennesker er på topp tre listen over "ting jeg ikke ønsker" for øyeblikket. Han kom bort til bordet mitt, og stirret på meg med de minste, og grelleste øynene jeg har sett. De lignet på små onde rosiner. Jeg slurpet i med litt mer av min kølsvarte havrestout, som begynte å bli litt doven, men fremdeles god, og kikket en annen retning.

"Mitt navn er Franz Fernando Finkelbaum. Jeg husker deg, 2006, under den sykt hemmelige Gulfkrigen II. Du drepte faren min, og nå skal du dø!", sa han.

Jeg drakk resten av ølet mitt, setter fra meg glasset, rev av han høyrearmen, og slo han ihjel med den blodige enden. "Jeg tror denne karen, *tar på seg solbrillene*, trenger en hånd", sa jeg.
YEEEEEAAAAAAH!

Utestedet ble kjapt tømt for skrikende mennesker, og jeg rakk å se en kvinne med et lite barn forsvinne ut døren. Den usedvanlig stygge babyen stirret på meg med noen velkjente små, svarte, stikkende rosinøyner, og gestikulerte "Du drepte faren min", og forsvant ut i den mørke høstnatten...

 

Er det bare meg som synes at det er sykt kleint med slike situasjoner?

 

-Lugburz

4 kommentarer

Kristin

21.10.2013 kl.13:01

Hahahaha! xD Takk for en god latter i en ellers stressende hverdag ^^

GGRE

21.10.2013 kl.13:20

Ha!

Du er vel alt for ung til å ha vært på et utested hvor det er lov til å røyke. Det var de gode GAMLE dager skjønner du, rett etter at verden gikk fra svart/hvitt til farger.

Lugburz

21.10.2013 kl.13:29

GGRE: Jeg har aldri vært på et utested når det var lov til å røyke, men lukten var der fremdeles :).

Lugburz

21.10.2013 kl.13:30

Kristin: Vel bekomme ^^. Takk for fin kommentar i en ellers stressende hverdag :D.

Skriv en ny kommentar

Lugburz

Lugburz

28, Lyngdal

En person fra sørlandet som er delt mellom sine to lidenskaper, rå primitiv natur, og sitt høyteknologiske fort hjemme. Heldigvis har man tidsfordriv som kombinerer det beste fra begge verdener, slik som geocaching og fotografering!

Kategorier

Arkiv

hits