Pengemaskin på facebook!!!

Hvem sier at man ikke kan bli rik ved å sitte på facebook? Klikket nettopp på en reklame som fortalte meg at jeg kan tjene tusenvis av kroner bare på å svare på nettundersøkelser. Sweet, høres jo perfekt ut! Uten å mukke så gav jeg fra med epostadresse, kanskje noen kredittkortnummere, og la ut på mitt nyeste eventyr i denne digitale jungelen, kalt internett, på jakt etter gull, rikdom og awesomeness! Jeg blir sendt til en side, som sender meg til en side, som sender meg til en side, som sender meg til en side, som ber meg opprette en bruker. Fett, dette går bra!

De ber meg oppgi kontonummer for å bekrefte at jeg er et ekte menneske (logisk, for datavirus og boter har ikke kontonummer), og jeg er nå inne i systemet. På tide å sitter foran datamaskinen, og la pengene strømme inn! Jeg åpner opp noen spørreundersøkelser. Drikker du kaffe? "Ja". Hvor mange kaffemerker kan du navnet på? "Eeeerm... Ali, Nevergood... jeg mener Evergood, og ... husker ikke, neste spørsmål." Sorter disse etter best smak. "God dammit!".

Etter å ha brukt en latterlig mengde arbeid på 50 spørsmål angående mitt konsum av kaffe kan jeg avslutte undersøkelsen 1 time senere. *pling* Mitt første pengebeløp tikker inn på kontoen... 2kr og 40 øre... Hmmm, ikke den feteste timelønnen, men på en annen side så kan man jo sitte hjemme på ræva, leve livet, og samtidig gjøre denne jobben. Jeg aktiverer hver eneste nervecelle i kroppen, og forbereder meg på multitasking av ypperste sort!

Jeg får nå en spørreundersøkelse angående nettbutikker innenfor forskjellige produktgrupper. Jeg svarer på spørsmålene, surfer på nettet, leser avisene, og skjærer ut et appelsingresskar-hode. 2 timer senere var jeg ferdig med undersøkelsen, husket ikke noe av det jeg leste i avisene, lærte ikke noe nyttig på internett, og appelsingresskarhodet ble ikke seende ut verken som appelsin, eller gresskarhode, men en motbydelig vederstyggelighet midt i mellom som måtte tilintedgjøres!

Det tikker inn en ny slump med penger... Jeg har nå tjent 5kr og 20 øre på tre timer! Dette går bare én vei, og det er mot stjernene! Man kan dessverre ikke ta ut pengene før man har tjent mer en 75kr, men det er nok av spørreundersøkelser der ute.

Som de sier, ta vare på kronestykkene, så ender man opp med tusenlapper. Tror ikke jeg sier opp min nåværende jobb enda, men vi får se hvor dette nye pengeeventyret fører meg. Ønsk meg lykke til!

 

(Pengende skal selvfølgelig investeres. Jeg skal kjøpe en en ugudelig mengde brus, og håve inn en liten formue på pantepengende. Mwhahaha! For en plan!)

Én kommentar

Nemi Rebella

04.11.2013 kl.10:39

WOW, der har du pinade skutt gullhøna eller hva fanden det heter xD

Gudd løkk? :3

Skriv en ny kommentar

Lugburz

Lugburz

28, Lyngdal

En person fra sørlandet som er delt mellom sine to lidenskaper, rå primitiv natur, og sitt høyteknologiske fort hjemme. Heldigvis har man tidsfordriv som kombinerer det beste fra begge verdener, slik som geocaching og fotografering!

Kategorier

Arkiv

hits