Spontanpaintball på Førland

Note to self. Neste gang man sjekker været på YR eller STORM, så er det best å anta at været blir komplett motsatt av det som er meldt.

Etter minimalt med planlegging klarte vi å skrape sammen en liten gruppe skyteglade individer på noen få timers varsel,  Margaretha, Christer, Erik og meg. Grunnet travel tidsplan hos noen av soldatene så rakk vi bare tre runder, noe som egentlig passet oss andre greit, for jeg var alvorlig sulten på det tidspunktet!Første runden var rooooolig. Jeg og Margaretha var på lag mot Erik og Christer. Planen var klar, vi fant et sted for å ligge i bakhold, og håpe Christer eller Erik dukket opp i vårt syne.... Tiden går... jeg begynner å bli rastløs, det gjør vondt i beina av å sitte på huk, og jeg begynner å bli redd for bakholdsangrep. Jeg trekker litt bakover inn i granskogen, og skimter et skinnende hjelm heeelt på andre siden av skogen. Jeg sniker meg litt nærmere, ooog... ooops, der var det to stk... Vi blir stående å stirre hverandre i senk, og mitt beste håp hadde vært hvis Margaretha kunne flanket dem, og gitt dem en solid dose smertefremkallende paintballkuler fra oven. Jeg fyrte av noen salver for å signalisere ovenfor min kompanjong at jeg trengte hjelp... Jeg angret på at vi ikke hadde lagt en mer detaljert slagplan før vi mistet hverandre av syne, og dro tilbake til startpunktet for å spore henne opp. "Margaretha? .... "Margareeeethaaaa" visker jeg ute i buskene. Nope, hun var borte. Hurra, nå må jeg passe på å ikke skyte henne i vill panikk hvis jeg snubler over henne ute i skogen. Etter en ny flankemanøver klarer jeg å jage Erik og Christer på flukt, Margaretha dukker opp out-of-fuckin'-nowhere, skyter Erik, blir skutt selv, og jeg klarer å jage Christer inn i et hjørne hvor jeg komplett dominerer han.... men så går jeg tom for kuler... HELVETE. 

Andre runden prøver vi Lyngdal VS Kruug-klanen

Når kampen begynner så tar jeg og Christer den høyre flanken, smyger oss langs en liten fjellskrent, klatrer opp fjellskrenten, trosser en tett granskog i et håp om å komme fra en så usannsynlig vinkel at vi kunne klart å flanke det andre laget. Neeeida, det var ingen å se... Vi venter litt til, og jeg blir utålmodig... igjen... Klatrer litt ned en fjellside, ned i granskogen, snike, snike, sni... BANGBANGBANGBANGBANG!!!!! Der var Margaretha! Vi plafrer vilt på hverandre på tre meters hold, men en liten gran ødelegger kulene før de treffer meg. Dessverre så blir jeg nær 100% dekket av maling, paintballskall, og jeg ser etterhvert ikke en drit. BANG!!!! Så kjenner jeg det, en kule sneier undersiden av masken min, og en kule treffer meg i hake, og malingen spruter opp i kjeften min. *smatt, smatt* ææææææsj. En slagen mann vender jeg tilbake til basen, og Christer følger med like etter. Sniken Margaretha brukte meg som distraksjon for å snike seg bak Christer uten av jeg eller han la merke til det, og de klarte dermed å omringe han, og gjorde kort prosess.


Før tredjerunden måtte Margaretha dra på jobb, så vi bestemte oss for en siste kamp hvor vi var alle-mot-alle.

POW! Action fra første stund. Jeg løp mot den venstre flanken for å angripe de andre fra en uventet vinkel, jeg smyger meg mellom trærne, og ser Christer bevege seg ut mot en liten Odde. Han har ikke sett meg enda, og jeg prøver meg på en liten U-sving rundt han. Etterhvert så oppdaget han meg nok, og når Erik plutselig begynte å plafre mot ryggen min, så var jeg sikker på at alle hadde sett meg. Jeg later som jeg tar opp jakten på Erik, slenger meg ned en grøt, og kryper en runde mot Christer. Jeg kommer opp på siden hans, han speider fokusert ut mot slagmarken, og rattatatatatatata, jeg lar kulene hagle over han, og til slutt treffer jeg (dvs kulen sprakk tydeligvis ikke, men Christer trodde han ble truffet), jeg løper opp mot Erik, tømmer halve magasinet, løper videre, og plutselig er Erik borte. Jeg får mildt sagt panikk, han er så jævla kjapp! Heldigvis skimter jeg bevegelse i sidesynet, han løper på andre siden av en granvegg. Jeg finner en liten åpning blant trærne, og skyter så kjapt jeg kan rett før han passerer. Åja, det var en halalslakt av olympiske dimensjoner! Jeg treffer han først i geværet, deretter hånden, deretter magen, han slenger seg skrikende ned mot jorden, og jeg tregger han på fremsiden av låret, og i det han lander treffer jeg han på baksiden av låret og. Jeg er seiersherren! Jeg er andpusten! Jeg må trene kondis!
 

Etter å ha skutt bort resten av kulene, litt debriefing og bearbeiding av våres opplevelser var vi sulte og slitne alle mann. Det var en kjempesøndag, og jeg føler meg mer levende en noensinne. Krigen ble avslutten etter en fantastisk middag fra Knøtten, og jeg gleder meg til neste gang allerede.

5 kommentarer

Lithanna

20.12.2013 kl.13:09

Fikk akutt lyst å spille airsoft igjen nå... Aldri spilt Paintball, men spillte mye airsoft i noen år. SÅ gøy! :)

Lugburz

20.12.2013 kl.13:13

Lithanna: det er sykt gøy :). Vi skal kanskje spille airsoft i morgen! :D jeg synes paintball er gøyest, men en fordel med airsoft er at man kan spille litt innendørs, og rundt bygninger uten å ty til en sinnsyk vaskejobb etterpå :p.

Lithanna

20.12.2013 kl.13:21

Nettopp! Airsoft er mer vondt og..Har jeg hørt. Hue hue XD

Lugburz

20.12.2013 kl.13:29

Lithanna: med mindre man har ekstremt kraftig airsoft så tror jeg faktiskt det er omvendt. Jeg måtte spille airsoft i tskjorte for jeg merket ikke når jeg ble truffet når jeg hadde genser på meg :p. Jeg merker når jeg blir truffet av paintball xD.

Jeg ble ikke truffet av snikskytter-airsoften da, den var visstnok smertefull xD

Lithanna

20.12.2013 kl.13:38

Jeg hadde en heftig en...Men solgte den :(

Fikk 3k for den da XD

Man hører jo smellene da. Jeg ble skutt i ryggen på kloss hold..Av mitt eget team XD Haha

Anders fikk flerret opp huden på fingrene og i ansiktet. Dun dun duuh.

Skriv en ny kommentar

Lugburz

Lugburz

28, Lyngdal

En person fra sørlandet som er delt mellom sine to lidenskaper, rå primitiv natur, og sitt høyteknologiske fort hjemme. Heldigvis har man tidsfordriv som kombinerer det beste fra begge verdener, slik som geocaching og fotografering!

Kategorier

Arkiv

hits