Atomvinter

Inspirert av en av mine store favorittfilmer, Stalker (1979), tok jeg sekk, stativ og kamera fatt, og entret det ugudelige isødet på utsiden. Min nese var vendt mot fjellene, jeg hadde en plan, ikke veldig godt planlagt plan, men det var en plan. Etter å ha traversert det som føles som uendelig sletter med snø, og påpegynt stigningen mot mitt mål innså jeg at det var ikke snøen som ville meg til livs, ei den iskalde ubarmhjertige vinden. Hjertet mitt dunker som en hakkespett med kaffesjokk, og jeg den begredelige kondisen min viser seg å være min sanne fiende på denne ferden. For ordens skyld kan jeg nevne at det ble ikke mindre tungt når snøen etterhvert nådde meg til midten av lårene.

Etter litt for mange timer når jeg mitt mål, og jeg setter opp stativ og kamera. Det er bare en ting som er gøyere en å stille inn fokus, brennvidde, blender, og lukkertid for å ta bilder av seg selv ved bruk av selvutsløser, og det er å stille inn fokus, brennvidde, blender, og lukkertid for å ta bilder av seg selv ved bruk av selvutsløser ute i en snøstorm, begravd i snø, tykke vinterklær og gassmaske (jeg sa jo at jeg ble inspirert av Stalker!). Noen bilder ble det. De fleste ble drit (feil fokus, feil eksponering, jeg klarte ikke å stå stille, snø på linsa), og jeg gikk tom for strøm siden jeg hadde glemt å lade batteriet (planlegging!). Noen ble brukbare, og neste gang skal jeg bruke mer en 5 minutter på forberedelse!

 Jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne fortelle at jeg skremte vettet av noen uskyldige turgåere, men ingen andre en meg var så dumme at de gadd å bevege seg utendørs i dette været.

 

-Lugburz

2 kommentarer

folkogdyriskogen

25.01.2014 kl.23:40

hahahaha! dødskuult! humrer godt nå :-) Syns bildene blei tøffe jeg! Dagens trim??? hehehe..Jeg hadde nok fått meg en god løpetur om jeg hadde møtt på detta scenariet i skauen ja,da snakker vi nok høye kneløft og hjertet oppi halsen! hahaha!

Lugburz

26.01.2014 kl.00:18

folkogdyriskogen: En kommentar!!! Jeg har fått en kommentar! Huzzaaaaaaa!

Takk :). Jeg ble fornøyd med disse tre bildene. Gikk tom for strøm nesten øyeblikkelig etter lokasjon var nådd, så alt i alt så er jeg veldig fornøyd xP. Ble definitivt dagens trim, og burde absolutt gjentas for min del :p. (kanskje jeg klarer å skremme noen da, mwhaha!)

Skriv en ny kommentar

Lugburz

Lugburz

28, Lyngdal

En person fra sørlandet som er delt mellom sine to lidenskaper, rå primitiv natur, og sitt høyteknologiske fort hjemme. Heldigvis har man tidsfordriv som kombinerer det beste fra begge verdener, slik som geocaching og fotografering!

Kategorier

Arkiv

hits