Photoshop!

Jeg har, så vidt jeg kan huske, aldri brukt photoshop til noe mer konstruktivt en å kanskje prøve meg på noen temmelig useriøse gif-animasjoner, eller prøvd å manipulere inn spøkelser i andres feriebilder. I kjølvannet av gårsdagens vintereksapader ble jeg fristet til å teste ut dette kraftige verktøyet... og de var jo dritgøy!

Joda, litt knot er det når man ikke har snøring på hva de firetusen forksjellige verktøyene gjør, men man snapper kjapt opp det grunnleggende. I verste fall kan man google frem teknikker og bruksanvisninger, og i aller verste fall bare trykke vilt (ofte skjer det ufattelig kule ureplikerbare ting ved bruk av denne teknikken).

 

For mitt første prøvebilde ønsket jeg å kombinere selvportrettet fra i går:Med et passende bilder stjålet fra google bilde (beklager du ukjente personen jeg stjal dette fra!!!)


Og endte opp med dette!

 

Neste gang jeg er i Oslo så skal jeg hvertfall innom de gamle fabrikkbyggene ved Akerselva for å samle in "stock photos" til fremtidige prosjekter! (så slipper jeg å føle meg fæl og skitten når jeg stjeler andres bakgrunnsbilder). Det er hvertfall tydelig at jeg ikke skal gå tom for fritidssysler med det første.

 

-Lugburz

6 kommentarer

Lithanna

26.01.2014 kl.15:20

Aahahahah Driiiiiittøfft! :D

Fikk sånn akutt Kaizers Feeling ;)

Du kan i hvert fall mer PS enn meg, det er no helt sikkert.

Lenge leve epicfilter!

Lugburz

26.01.2014 kl.15:24

Lithanna: Taaakk :D. Ja Kaizers er jo veldig "postapokalyptiske" i stilen sin. De er tøffe :). Er faktisk heeeelt uten filter også ;). (men det betyr ikke at jeg har gått helt bananas med fargetemperatur, tint, clarity, contrast og layers xP).

Lithanna

26.01.2014 kl.16:16

Du har uanett gjort en god jobb :))

Gævte

27.01.2014 kl.16:56

Ja, det er der jeg sier: Data er på full fart inn alle veier nå!

Valkyrja

30.01.2014 kl.10:48

Det ble jo kjempebra det! Et lite tips - jeg henter ofte gratis stockphotos fra http://sxc.hu, det er bare å registrere seg og så kan man laste ned gratis i full kvalitet. De fleste som legger ut bilder der har ingen krav, og noen krever at du refererer til dem eller gir beskjed om hvor du bruker dem.

Lugburz

30.01.2014 kl.11:10

Valkyrja: Takk :D. Oooo, jeg skal kikke der. Nå skal jeg komme meg litt rundt og jakte på mine egne "stock-photos", men jeg lette faktisk etter en god side å lete etter slike bilder :).

03.02.2014 kl.01:40

Photoshop er kjempe gøy^^ Resultatet ditt ble fiiiint! Bra jobba :D

Skriv en ny kommentar

Lugburz

Lugburz

28, Lyngdal

En person fra sørlandet som er delt mellom sine to lidenskaper, rå primitiv natur, og sitt høyteknologiske fort hjemme. Heldigvis har man tidsfordriv som kombinerer det beste fra begge verdener, slik som geocaching og fotografering!

Kategorier

Arkiv

hits