Atomvinter III

Da har man laget fire bilder, med fire ganske forskjellige teknikker i photoshop. Det er en ganske enkel grunn til at det har blitt brukt fire forskjellige teknikker... Jeg glemmer alltid hvordan jeg gjorde det første ganger -_-. (Protip #894: Skriv ned fremgangsmåte, eller ta vare på råfiler med layers!). De fleste bildene har skapt en del hodebry da jeg er ekstremt ukonsekvent med layers, og har en tendens til å virkelig fucke det til når det blir for komplisert (Protip #895: Arbeid systematisk!!!).

 Nå er jeg "tom" for bilder å leke meg med, og jeg har ikke orket å dra ut i drittværet for å ta flere. Men jeg har en plan (hemmelig), og jeg skal prøve noe helt nytt som jeg tror kan bli morsomt. Her er hvertfall samlingen foreløpig.

 
#Fallout #manipulert #photoshop #foto #apokalypse #postapokalyptisk #gassmaske

7 kommentarer

03.02.2014 kl.01:47

Bra samling! Layer er noe dritt å bli vant til, men jeg bruker sån 10 tusen layers for hver ting jeg gjør, i tilfelle jeg angrer på noe. Eller vil kopiere lys, farger og patterns til nyere arbeid som ble bra :p Kanskje bruke vannmerke/logo i et hjørne tilfelle noen deler bildene dine? Det kommer fort ut når en gjør noe bra. I morgen bruker noen det i et undergrunsblad i et eller annet land eller facebookgruppe.

zena zuza

03.02.2014 kl.12:46

Disse var jo superfancy! Creepy, men fancy.

Lugburz

03.02.2014 kl.13:26

Anonym: Takk :D. Jeg har en tendens til å jobbe med bildene når jeg er drittrøtt (mest kreativ på natten), og roter mye med layerene da. Men jeg blir bedre, og jeg prøver å spe på med noen tutorials som kan gjøre meg mer rutinert ;).

Har vurdert vannmerke, men disse er så lavoppløst at de er ikke brukende til noe som helst (500 pixler). ;)

Lugburz

03.02.2014 kl.13:28

zena zuza: Masse takk! Jeg har aldri prøvd meg på noe slikt før, og jeg synes det var utrolig gøy å dille med. Foreløpig har det vært litt stress når jeg er modell og fotograf samtidig, men i nær fremtid så har jeg kanskje en løsning på plass xD (gleder seg til å kunne fortelle, haha).

zena zuza

03.02.2014 kl.13:36

Ooh, spennende å se hva slags løsning det kan være.

Må jo si jeg ble ennå mer imponert om du ikke har for vane å dille med slike bilder. Man kan vel kalle det et naturtalent :D

Lugburz

03.02.2014 kl.15:54

zena zuza: *ta vare på fine ord, og huske på den videre* :D :D :D

Karina

20.04.2014 kl.23:11

Så innmari stilige bilder! Fargene og stilen er jo i tråd med slikt jeg synes er fascinerende og inspirerende. :) Porten virker kjent, hvor i landet er dette?

Lugburz

21.04.2014 kl.12:52

Karina: Taaaakk :D. Håper å få laget flere bilder i nær fremtid, fikk ordnet en greenscreen, så da blir nok manipuleringen litt lettere ;). Porten fant jeg på en tur ved en liten topp i Tåsen Eikeskog i Oslo hvis jeg husker riktig. Var et vakthus fra andre verdenskrig på toppen, så var et ganske stilig sted.

Skriv en ny kommentar

hits