Atomvinter III

Da har man laget fire bilder, med fire ganske forskjellige teknikker i photoshop. Det er en ganske enkel grunn til at det har blitt brukt fire forskjellige teknikker... Jeg glemmer alltid hvordan jeg gjorde det første ganger -_-. (Protip #894: Skriv ned fremgangsmåte, eller ta vare på råfiler med layers!). De fleste bildene har skapt en del hodebry da jeg er ekstremt ukonsekvent med layers, og har en tendens til å virkelig fucke det til når det blir for komplisert (Protip #895: Arbeid systematisk!!!).

 Nå er jeg "tom" for bilder å leke meg med, og jeg har ikke orket å dra ut i drittværet for å ta flere. Men jeg har en plan (hemmelig), og jeg skal prøve noe helt nytt som jeg tror kan bli morsomt. Her er hvertfall samlingen foreløpig.

 
#Fallout #manipulert #photoshop #foto #apokalypse #postapokalyptisk #gassmaske

7 kommentarer

03.02.2014 kl.01:47

Bra samling! Layer er noe dritt å bli vant til, men jeg bruker sån 10 tusen layers for hver ting jeg gjør, i tilfelle jeg angrer på noe. Eller vil kopiere lys, farger og patterns til nyere arbeid som ble bra :p Kanskje bruke vannmerke/logo i et hjørne tilfelle noen deler bildene dine? Det kommer fort ut når en gjør noe bra. I morgen bruker noen det i et undergrunsblad i et eller annet land eller facebookgruppe.

zena zuza

03.02.2014 kl.12:46

Disse var jo superfancy! Creepy, men fancy.

Lugburz

03.02.2014 kl.13:26

Anonym: Takk :D. Jeg har en tendens til å jobbe med bildene når jeg er drittrøtt (mest kreativ på natten), og roter mye med layerene da. Men jeg blir bedre, og jeg prøver å spe på med noen tutorials som kan gjøre meg mer rutinert ;).

Har vurdert vannmerke, men disse er så lavoppløst at de er ikke brukende til noe som helst (500 pixler). ;)

Lugburz

03.02.2014 kl.13:28

zena zuza: Masse takk! Jeg har aldri prøvd meg på noe slikt før, og jeg synes det var utrolig gøy å dille med. Foreløpig har det vært litt stress når jeg er modell og fotograf samtidig, men i nær fremtid så har jeg kanskje en løsning på plass xD (gleder seg til å kunne fortelle, haha).

zena zuza

03.02.2014 kl.13:36

Ooh, spennende å se hva slags løsning det kan være.

Må jo si jeg ble ennå mer imponert om du ikke har for vane å dille med slike bilder. Man kan vel kalle det et naturtalent :D

Lugburz

03.02.2014 kl.15:54

zena zuza: *ta vare på fine ord, og huske på den videre* :D :D :D

Karina

20.04.2014 kl.23:11

Så innmari stilige bilder! Fargene og stilen er jo i tråd med slikt jeg synes er fascinerende og inspirerende. :) Porten virker kjent, hvor i landet er dette?

Lugburz

21.04.2014 kl.12:52

Karina: Taaaakk :D. Håper å få laget flere bilder i nær fremtid, fikk ordnet en greenscreen, så da blir nok manipuleringen litt lettere ;). Porten fant jeg på en tur ved en liten topp i Tåsen Eikeskog i Oslo hvis jeg husker riktig. Var et vakthus fra andre verdenskrig på toppen, så var et ganske stilig sted.

Skriv en ny kommentar

Lugburz

Lugburz

28, Lyngdal

En person fra sørlandet som er delt mellom sine to lidenskaper, rå primitiv natur, og sitt høyteknologiske fort hjemme. Heldigvis har man tidsfordriv som kombinerer det beste fra begge verdener, slik som geocaching og fotografering!

Kategorier

Arkiv

hits