Ut på eventyr utenfor Norges grenser!

Jepp, jeg beveget meg utenfor Norges landegrenser for første gang på lang tid. Ikke så fryktelig langt da, men vi kom oss til Aarhus i Danmark. Hva gjør så en nordmann når han invaderer Danmark for en helg? Han leter etter geocacher selvfølgelig!

 

og kanskje vi drakk noen øl... muligens hvertfall fire av dem.

 

Turen var en stor suksess, vi vandret Danmarks dype skoger på jakt etter geocacher, kikket på vikingporno, mesket oss med bøgeøl, og fikk ved en tilfeldighet oppleve slippet av påskeøllet Kylle-kylle! Klarte selvfølgelig å bli syk på lørdags ettermiddag... Hipp-hipp-fuckings-hurra, men etter å ha mannet meg opp på de to feeeeteste Nick Cave sangene så klarte jeg allikevel å karre meg ut på byen, og det vil si at det gikk over all forventning og ble en kjempekveld! Det var selvfølgelig storm på veien hjem, og Cutthroat Bill, den eneste sjøvante blant oss, momset i seg de to dyreste stykkene med pommes frites i historien (130kr pr pommes frites-bit ) før han bestemte seg for at... baugen... var et fint sted å sitte (eller var det babord... planken... kjølen? Jeg har ikke båtsertifikatet).

Jeg er så satans trøtt. Skulle gjerne gått gjennom reisen i detalj, men jeg lar bildene tale for seg.

 

Internhumor... Fniiiiis!Noen har fått en liten overdose JesusGeocachingen går ikke helt som planlagtSå en selfie siden jeg var på andre siden av kamera hele turen

 

#reise #Danmark #bilder #foto #geocaching #eventyr #ferie

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits