Rusletur over Månen

For første gang så fikk jeg faktisk tatt hele turen over Månen, opp Haugelia, over Månen, og tilbake til Lyngdal sentrum ned Skomraksbakken. Det tok noen timer, men var en flott tur. Ekstra minneverdig ble den da det blåste noe helt sinnsykt på toppen. Jeg og Lise hadde alvorlige problemer med å holde oss på beina til tider. Noen bilder ble det og... Det var rett og slett bare en fantastisk flott rekreasjonell tusletur, og jeg føler meg bittelitt sprekere nå en det jeg gjorde før turen. Den gode formen ble selvfølgelig nøytralisert med noe junkfood etterpå :). 

#Lyngdal #tur #utsikt #geocaching #Månen #Norge #Rosfjord #Natur #Fjell

5 kommentarer

V

13.04.2014 kl.20:37

For et fantastisk sted du må bo på! Jeg leser alle innleggene dine, men er ikke alltid like god på å kommentere, men jeg beundrer alltid bildene du tar. Nydelig natur! :)

Lugburz

13.04.2014 kl.20:43

V: Takk :D. Ja, det er veldig pent her nede ^^. Masse fjell, daler, vann, fjorder og skog som venter på å bli utforsket. Gøy å høre at folk leser innleggene ^^. Har vært stille her det siste pga ugudelige mengder arbeid og overtid, men jeg kjenner bloggegløden kommer krypende nå :).

V

13.04.2014 kl.23:20

Men det er bra! Du skriver så bra, så er alltid moro å lese :D

Gary Rogers

14.04.2014 kl.22:05

Heihei Lugburz!

Dette var ett flott innlegg!

Jeg også liker å ta meg en god rusletur i den store og frie natur!

Fantastiske bilder! Disse stedene ligner litt på de stedene jeg pleier å vandre, bortsett fra at der jeg pleier å gå er det litt mer vissent.

Ta gjerne en titt på min blogg også!

Mvh Gary Rogers

Pyrodam

17.04.2014 kl.20:58

Er så fin natur rundt Lyngdal ^_^

Lugburz

18.04.2014 kl.14:06

@ Gary Rogers: takk for flotte ord! Jeg har hørt om dine eskapader ute i den frie ødemarken, og jeg må si at jeg er en fan!

Skriv en ny kommentar

hits