Game of Thrones i Oslo!

Yes, jeg var en av tullingene som stilte seg i kø på lørdagen for å få oppleve GoT exhibition i Oslo. Moralen var på topp helt til vi var nede ved sentrum og fikk sett køen. Køen gikk langs hele siden av bygget, og jeg utbrøt "helvete for en lang kø", vi gikk til enden, og oppdaget at køen fortsatte rundt bygget. "Er det mulig!?", og vi fortsatte til enden nok en gang. Det viser seg at køen åler seg rundt nok et hjørne. "Fy ballesatan" roper jeg, og føler for å gråte en liten skvett. Jeg og Lise finner Renate og Frøydis, og Sunniva og Eirik dukket opp en stund etterpå. Køtilverelsen er nå over oss!

Køen går ganske kjapt i begynnelsen, men timene går. Etter 2,5timer føles det som om vi nesten var fremme, men vi har blitt lurt. Køen går ikke videre, den blir bare komprimert! Folkemengden oppnår kritisk masse, og alt stopper opp. Desperasjonen er over oss, og mange i gruppen, inkludert meg, klarer ikke lengre å tenke rasjonelt. Men vi holder ut. Kan ikke gi oss etter snart tre timer! Heldigvis er en kø alltid mer overlevbar i godt selskap, men etter fire timer trenger man hardere skyts (som gjøglere, riddere og drager).

Etter nesten fem timer er det våres tur til å entre utstillingen, og det var fantastisk! Jeg, Lise, Eirik og Sunniva koste oss på Jerntronen, og jeg lar resten av bildene tale for seg selv.
Etter utstillingen var det bursdagsfest. Det gikk i alkohol, babyolje, berserkerlapdance, bryting, pizza og strupesang til sola så vidt begynte å titte frem over horisonten. Perfekt måte å avslutte en god dag!

 5 kommentarer

hamyst

28.04.2014 kl.10:01

Så stilige bilder!! Misunner dere ikke køen, men skulle gjerne vært på utstillingen. :)

Meru

28.04.2014 kl.12:02

Stilige bilder! :D

Lugburz

29.04.2014 kl.00:50

Meru: Takk :D

Lugburz

29.04.2014 kl.00:50

hamyst: Det var verdt det :), men hadde jeg måtte stå alene i køen så hadde jeg gitt opp :p.

Lithanna

30.04.2014 kl.11:17

Hahha så kule dere var da.:)

Lugburz

30.04.2014 kl.11:57

Lithanna: Taaakk, ja, vi var megakule ;D. Skulle bare hatt tid til å lage noe kostyme.

Skriv en ny kommentar

hits