Min kapteinlogg fra ekstremt dårlig planlagt elverafting (VIDEO!)

Hva skjer når to mennesker kjøper hver sin orange gummibåt til 200kr? Vel, resultatet vises i videoen ovenfor.


Turen starter rolig, solas varme stråler omringer oss, det er godt og varm, og vi drifter ned elva i harmoni med oss selv og resten av eksistensen. Båten er selvfølgelig alt for liten, jeg må sitte feil vei for at båten skal flyte og jeg får ikke tatt skikkelig åretak, men ingenting av dette spilte noen rolle, for dette er livet er bare perfekt akkurat nå. Dette var før "stryket".Swosj! Plutselig forandres den idylliske elven til dødbringende helvete i flytende form. Lille Ragnarok (båten min), slynges veggimellom, jeg samtidig som jeg prøver å kontrollere elementene, må jeg og holde mobiltelefonen min tørr. Goddammit! Åren min knekker, men det er ingenting gaffatape ikke kan fikse. Dessverre hjelper det lite å fikse åren når den kastes til helvete i neste elvestryk. Etter å ha blitt klemt fast mellom to steiner som forutsaket at båten sank, måtte vi opp på land for å restituere MS Raganrok før reisen kunne fortsette. Like etter forsvant den andre åren min, og jeg raser nå ned elven uten kontroll i det hele tatt. Jeg kunne i det minste dedikere mer tid til å holde mobiltelefonen min i live, som nå var pakket inne i en kiwi-plastpose. Vi gikk gjennom flere brudd og gjenforeninger med biter av gummibåten, med luftpumpa ble aldri funnet... En ny ekspedisjon for å finne denne er allerede under planlegging!
Undertegnende fant utav at det var tungt å ro, sittende feil vei, med båten seilende feil vei, med brukne årer, i en båt hvor man ikke kunne ta åretak, i motvind, gjennom infernalske strømninger i et alt for grunt parti av reisen. Omtrentlig nå fant vi utav at vi har brukt tre timer på turen, og var ikke halvveis enda. Sola trekker seg bak fjellene, og skyggene herjer nå. VI er søkkvåte, båten er våt, det blåser kaldt, vi er sultne og båten skriker av smerte. Så skjer "det"... Alt snus på hodet.  Det kom fra dypet! Vi kan aldri fortelle hva vi så til noen, men jeg kommer aldri til å glemme. Øynene!

 

-Lugburz3 kommentarer

Lithanna

12.08.2014 kl.15:15

Aaaaaaaaaaaaah, Idyllisk ^_^

Anja M. Schüller

17.12.2015 kl.11:51

Takk for en herlig tur, som muligens var artigere for andre å lese om enn for dere som opplevde den? :D

Lugburz

28.03.2016 kl.23:40

Anja M. Schüller: Takk for kommentar! Har som du ser vært borte fra blogg-land en stund, men setter veldig pris på kommentarer. Vi har erfaring med at hvis en tur går smertefritt, så blir den glemt, så til tross for litt midlertidig smerte og frustrasjon, så setter vi pris på når tur går litt skeis xD

Skriv en ny kommentar

hits